SPC-CASA

Sociaal Pedagogisch Centrum

Project

Informatie

De client

Deze client had een out-of-date website die eventjes moest worden opgefrist. De focus van deze website is om de informatie over het pedagogisch centrum op een speelse manier over te brengen, zonder belangrijke informatie te verstoppen.

Het doel

Het doel van deze website is om de sfeer van het pedagogisch centrum uit te beelden. We willen de lezer het gevoel geven dat de omgeving waar ze potentieel een tijdje gaan besteden een veilig, vertrouwde plek is waar ze zichzelf mogen zijn.

Project

Resultaat

De website is sfeervol en kleurrijk. Het clientgekozen palette is gepaart met de vele header foto’s die op vrijwel elke pagina voorkomen. De website verteld een verhaal over de plek, de mensen en de services die worden geleverd – op een speelse, vriendelijke manier.

Medewerkers

We willen ook graag laten zien wie er nou precies bij SPC-CASA werkt! Daarom is het mogelijk om via de hoofdpagina te navigeren naar een pagina voor iedere medewerker. Hierin kunnen ze een persoonlijk stukje schrijven en wat over zichzelf vertellen, samen met een prachtige foto van de medewerker zelf.
Open chat
Heb je een vraag?
Wil je vandaag nog een website voor €499? Of heb je een vraag?

Neem hier contact op!